Skamby Musikfestival

Kom til Skamby Musikfestival, d. 21. august 2021 – det bliver et brag af en fest.

Program

Pladsen åbner kl. 15.00.

Kl. 16.00
Vi lægger ud med noget så Dansk som Shubberne , 3 af de oprigtige gamle Shu-bi-duas er gået sammen om at genskabe den musik fra dengang, der er helt sikkert en RØD TRÅD igennem hele deres optræden, jeg havde selv fornøjelsen at høre dem til en koncert her for nyligt, her tør jeg godt love at, det bliver en fest, lige fra starten.

Kl. 19.15
Den næste på scenen som kommer og fylder vores øre med dejligt musik, bliver noget så vildt som ABBETIZERS, et band som har hundredvis af jobs i både ind-udland, med musik fra den Svenske gruppe ABBA er Abbatizers en garant for et gigantisk show, der ikke bare går lige direkte i pophjerter, men også direkte i dansebenene.
Et show gennemsyret af energi, selvironi og charmerende indslag- og indhyllet i professionelt lyd og lysdesign, som kommer til at gøre indtryk helt ned på de bageste rækker.

Kl. 21.30
Aftenens sidste gæst er, med sin fantastiske optræden, den sublime gode stemme, sit næsten identiske udseende, ingen ringere end GASBOKS. De giver den igen fuld gas, med alle de gode numre fra KIM LARSEN og GASOLIN.
Listen over alle de mennesker som har spurgt om ikke vi kunne få dem ind igen, den er så lang, så Gasboks nærmest var svær at komme uden om.

Alle kunstnere giver den max gas til Skamby Musikfestival d. 21 August i 2021 med ikke mindre end 90 minutter hver, så arrangementet kommer til at starte kl. ca. 16.00 og slutter kl. ca. 23.00.

Kl. 23.00-01.00 spiller DJ Leif op til dans i teltet.

Mad og drikke:
Der kan købes mad og drikkevarer på pladsen – det er derfor ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller mad.

Parkering:
Gratis p-pladser på græs lige ved siden af festpladsen.

Billetkøb:
Køb din billet til 260 kr. hos Billetten.dk.

VIP-biletter kan købes ved henvendelse til Robin Birch på robin@abirch.dk.