VIP billetter

BLIV V.I.P TIL SKAMBY MUSIKFESTIVAL D. 21. AUGUST 2021

Som firma/ eller privat person, kan du som noget nyt købe VIP billetter til Skamby Musikfestival, du kan invitere dit personale, gode forretnings partnere, eller kommende, dette er helt op til dig.
Du har hermed mulighed for at invitere alle dem du vil, du kan kalder det for firmaets sommerfest, firmafest, pinsefrokost eller lige det du vil.
Vi arrangerer det hele for dig, du skal ikke gøre andet end at invitere, så klarer vi resten.

DU FÅR:

• Fri entre til Skamby Musik festival, på Skamby Stadion ( Bredgade 64)
  • Opvarmet telt sammen med andre firmaer.
  • Fri parkering.
  • Sikre jer siddepladser sammen.
  • Kæmpe stor Buffet med mange slags kød kartofler og salater.
  • Kaffe / Kage + en lille en til kaffen
  • Personale til at tage sig af dine gæster.
  • Bartender der skænker op i baren hele aftnen.
  • Velkomst drik.
  • Fri bar til dig og dine gæster fadøl, vin, sodavand, og vand ind til kl. 23.00
  • Tilsendt armbånd til dig, så dine gæster ikke skal stå i kø ved ankomst.
  • Tilsendt faktura hvor der står sponsorat til Skamby boldklub.
  • 100% fradrags ret

PROGRAM:

Kl. 15.00 åbner telt
Kl. 16.00 shubberne går på
Kl. 17.30-19.15 Dj i teltet
Kl. 17.30 Buffet er åben. Lukker kl. 19.15
Kl. 19.15 2. band går på udendørs scene. ABBATIZERS. (ABBA)
Kl. 20.45 kaffe/ kage samt en lille en til kaffen.
Kl. 21.30 3. Band går på den udendørs scene. Gasbox. (Kim Larsen og Gasolin)
Kl. 23.00 Musikken og fri bar er slut, tro mig dine gæster har haft den bedste aften i deres liv.
Kl. 23.00-01.00 er der DJ i teltet, Festen lukker kl. 01.00 ØL / vand kan købes i baren.

Alt dette kan du få ved at donere 669.- pr. person, som du synes skal med til denne fantasiske aften.
Du får inden festen, en faktura pålydende 669.- ? sponsorrater til Skamby Boldklub, den skal være betalt senest d. 1 aug.
Der kan købes Shaker, Mokai, shots og drinks andre steder på pladsen.

BESTILLING AF BILLETTER:

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til robin@abirch.dk. Skriv hvor mange pladser du vil reservere/ købe. Så bekræfter vi din mail ved at sende en faktura, som skal betales senest to uger før Skamby Musikfestival d. 21. August.